Op zaterdag 9 april 2022 werd voor de 7e keer het evenement ‘Voorthuizen Straalt’ georganiseerd. Een stralende en bruisende dag voor jong én oud.

Op deze dag openen we met elkaar het nieuwe toeristenseizoen in Voorthuizen. Met onze inwoners, ondernemers, kinderen, afgevaardigden van lokale verenigingen, dagjesmensen en toeristen; iedereen komt samen om van alle bruisende activiteiten te genieten. Denk hierbij aan een gezellige braderie met standwerkers, heerlijke muziek en optredens van koren, presentatie van lokale verenigingen en sportclubs, een gezellig horecaplein met terrassen en natuurlijk allerlei spelletjes.

Ook de leden van het Platform AED Netwerk Barneveld waren op deze dag aanwezig met een eigen informatiestand over ons netwerk.

Ondanks dat het weer iets minder mooi was dan gehoopt was er toch voldoende belangstelling.
We hebben vragen beantwoord, uitleg gegeven over het netwerk en natuurlijk geprobeerd om nieuwe burgerhulpverleners te werven.

En dat is gelukt!

Wij vinden het bijzonder fijn dat we weer een aantal nieuwe burgerhulpverleners mogen verwelkomen.

Zij ontvangen van het AED Netwerk Barneveld een gratis reanimatie scholing, wanneer ze nog niet kunnen reanimeren. Ook mogen ze jaarlijks een herhalingsles volgen om de kennis en kunde op peil te houden.

Zoals u weet zijn wij altijd op zoek naar meer burgerhulpverleners. De gemeente Barneveld groeit immers nog altijd door.
Meld u ook aan als burgerhulpverlener bij het AED Netwerk Barneveld.

U wilt toch ook geholpen worden als uw hart het moeilijk heeft?